Training / Workshops

Inspirerende lessen worden gegeven door geïnspireerde leerkrachten. Daarom verzorgt Kwintessens regelmatig trainingen en workshops – leerzaam, enthousiasmerend en direct toepasbaar in uw eigen praktijk. Ons scholingsaanbod bevat de volgende workshops.

Nieuwe workshop: Verhalen op Maandag

Met de Vertelmeesters wordt het vertellen van Bijbelverhalen een ware belevenis! Zij bieden een inspirerende en creatieve aanpak voor het onderwijzen van deze eeuwenoude verhalen in de klas. Laat de Vertelmeesters u meenemen op een onvergetelijke reis vol spanning en avontuur.

Meer informatie

Startworkshop Kind op Maandag

Start u met Kind op Maandag? Begin met een workshop voor het hele team!

In deze workshop maakt u kennis met de methode Kind op Maandag en onderzoekt u samen op welke manier Kind op Maandag op uw school het best gebruikt kan worden.

Doordat u in deze workshop de methode goed leert kennen, bespaart u zich veel tijd in de eerste periode dat u het materiaal gebruikt. Bovendien haalt u er vanaf het begin veel meer uit.

Deze workshop duurt circa 2 uur en wordt gegeven op locatie.
Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

Inspiratieworkshop Kind op Maandag

Werkt u al een tijdje met de methode, maar is het nuttig om het gebruik op te frissen?

Met deze inspiratieworkshop krijgt u niet alleen snel overzicht van wat Kind op Maandag allemaal te bieden heeft, maar raakt u ook opnieuw geïnspireerd voor het vakgebied. Uiteraard is er ook ruimte voor uw eigen vragen en ervaringen, en kan worden stilgestaan bij de inhoud van de lessen in relatie tot de samenstelling van uw school (leerlingpopulatie en samenstelling van het team).

Deze workshop wordt vaak gegeven aan een compleet team van een school. Het is ook mogelijk om deelnemers van verschillende scholen samen te brengen; bijvoorbeeld de nieuwe leerkrachten van verschillende scholen die onder een bestuur vallen.

Deze workshop duurt circa 2 uur en wordt gegeven op locatie.

Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

Verdiepende workshops

Behalve workshops rond Kind op Maandag bieden wij ook workshops over diverse onderwerpen zoals het vertellen van (Bijbel)verhalen, identiteit en levensbeschouwelijke stromingen.

Wij bieden zowel workshops op locatie als online workshops.

Meer informatie en aanbod

Meer informatie over onze workshops

Direct een workshop boeken? Of wilt u eerst meer weten? Neem contact op met de relatiebeheerder in uw regio. Hij of zij kan u ook een prijsopgave geven. De prijs voor een workshop hangt o.a. af van de grootte van de groep en het thema.