Proefabonnement

Wilt u kennismaken met Kind op Maandag? Neem dan een proefabonnement!

U ontvangt dan:

  • Eén editie van de methode. Het aantal magazines dat wordt geleverd in het proefabonnement komt overeen met het aantal groepen van uw school.

  • Toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op deze website is ook onderdeel van het proefabonnement. Bijvoorbeeld liedjes, Bijbelse achtergronden, stelling van de week en werkbladen.

Een proefabonnement kost € 55,-.

Als onderdeel van uw Kind op Maandag-proefabonnement krijgt u gratis toegang tot Bijbelverhalen op school. Deze website biedt geanimeerde beeldverhalen van bekende Bijbelverhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament, speciaal voor de onderbouw. Bij elk beeldverhaal vindt u werkbladen en bij sommige verhalen een liedje.

Vraag hier uw proefabonnement aan

Op een proefabonnement op Kind op Maandag zijn de algemene voorwaarden en de abonnementsvoorwaarden van Kwintessens van toepassing. Ook maken wij u attent op onze privacyverklaring.

Bent u zich aan het oriënteren op een methode voor godsdienst/levensbeschouwing en twijfelt u nog over een proefabonnement? U kunt ook eerst een gratis proefnummer van Kind op Maandag aanvragen.