Nieuwsbrief

Mis niets van wat Kind op Maandag te bieden heeft. Benut Kind op Maandag optimaal en ontvang vier keer per jaar gratis tips voor inspiratie in uw mailbox met de Kind op Maandag nieuwsbrief.

Mailinglijst

De gegevens die u op dit formulier invult gebruiken we om u in te schrijven op de mailinglijst van de Kind op Maandag-nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief zullen we u inhoudelijk informeren over Kind op Maandag en/of over nieuwe producten en diensten bij Kind op Maandag. Vink het vakje aan om u aan te melden voor de Kind op Maandag-nieuwsbrief.

Als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan op de link 'Afmelden nieuwsbrief', die in de voettekst van elke Kind op Maandag-nieuwsbrief staat die u van ons ontvangt.

Lees hier onze privacyverklaring. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief stemt u ermee in dat we uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder op Aanmelden te klikken erkent u dat uw informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Klik hier voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp.