Nieuwsbrief

Mis niets van wat Kind op Maandag te bieden heeft. Benut Kind op Maandag optimaal en ontvang 4 keer per jaar gratis tips voor inspiratie in uw mailbox met de Kind op Maandag nieuwsbrief.

Bent u benieuwd naar nieuwe uitgaven, aanbiedingen of handige tips op het gebied van levensbeschouwing en een veilig schoolklimaat? En wilt u geïnspireerd worden met nieuwe uitgaven en acties rondom de feestdagen en het afscheid van groep 8? Ontvang 4 keer per jaar geheel gratis onze aanbiedingen, nieuwe uitgaven en tips met de actiemailings van Kwintessens.

Keuze nieuwsbrieven

Kwintessens gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u via een nieuwsbrief inhoudelijk te informeren over Kind op Maandag en/of over nieuwe producten en diensten van Kwintessens. U kunt hieronder aangeven welke nieuwsbrief/nieuwsbrieven u wilt ontvangen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Afmelden nieuwsbrief' te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nieuws@kwintessens.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Lees onze privacyverklaring op www.kwintessens.nl/privacy. Door op de knop 'Ja, inspireer mij' te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.