Kind op Maandag bestaat 40 jaar!

Al 40 jaar een goed verhaal

Wij hebben wat te vieren! Kind op Maandag bestaat 40 jaar! Al 40 jaar komen Bijbelverhalen in de klas tot leven aan de hand van Kind op Maandag. En leren kinderen dat situaties, emoties en vragen ook voorkomen in hun eigen leven. Daarom blijven wij ook de komende jaren deze verhalen vertellen. Verhalen over vertrouwen, hoop en liefde. Het is geweldig om dat verhaal met kinderen te kunnen delen!

Als dank voor uw vertrouwen in ons zullen wij onze abonnees dit schooljaar verrassen. Houd daarom deze pagina in de gaten en meld u aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen!

Cadeau: 40 activiteiten bij een Bijbelverhaal

Speciaal voor scholen die kinderen willen laten kennismaken met de Bijbel bieden wij in het kader van ons jubileum 40 activiteitenkaarten aan voor in de klas.  

Verhalen in de klas zetten de kinderen aan het denken. Ze krijgen de kans om zich in te leven, een mening te vormen en te ontdekken welke waarde een verhaal voor ze heeft.

De volgende activiteiten helpen daarbij. Het zijn korte, speelse activiteiten die bij een dagopening of later op de dag tussendoor ingezet kunnen worden.


Heeft nu zelf een leuke activiteit? Deel deze met de redactie!
Uiteraard vinden wij het ook erg leuk om te horen welke activiteiten u inzet en met welke uitkomsten!


► Download de activiteitenkaarten